Virtuális Asszisztens Szolgáltatások

Több mint

virtuális asszisztens szolgáltatás

Szolgáltatásaink

A könnyebb érthetőség miatt, – a teljesség igénye nélkül – csoportosítottuk azokat a feladatokat, amikben a rendelkezésedre állunk.

Mivel minden projekt más és más, kérd egyedi árajánlatunkat egy ingyenes konzultáció keretében.

Arculattervezés

Arculat tervezés

Több mint
virtuális asszisztens szolgáltatás

Webes megjelenés

Webes megjelenésed teljes egészében ránk bízhatod. Megtervezzük és létrehozzuk a Neked leginkább megfelelő weblapot, logót, facebook és instagram oldalt.

Marketing

Facebook oldal, Instagram oldal, SEO?
Te mennyit foglalkozol a 21.században a Social media adta lehetőségekkel?

Grafikai munka

Szórólap - névjegykártya megtervezése és elkészítése, promóciós videó vágása, kiadványok szerkesztése.

Marketing

Marketing

Több mint
virtuális asszisztens szolgáltatás

Biztosan veled is megtörtént már, hogy csak ültél a gép előtt és fogalmad sem volt róla, hogy mit posztolj a céged Facebook oldalán. Arra gondoltál, hogy most nincs időd erre, majd holnap, aztán a holnapból holnapután lett… A Facebookon az egyik legfontosabb dolog a rendszeres,folyamatos kommunikáció az ügyfelekkel, az oldal követőivel. A napi, heti posztok és a kommentek sűrűjéből kiutat jelent a szakmai háttérrel megtámogatott oldal kezelése. Mi ezt is vállaljuk! Ha kell tartalmat gyártunk, hirdetést szerkesztünk, beállítjuk a megfelelő célközönséget a megjelenéshez! Nem okoz többé gondot a folyamatos jelenlét a Facebookon.

Az Instagram az indulása óta folyamatosan fejlődik, elképesztő iramban növekszik. Jellemzően fiatalabb közönség használja mint a Facebookot, így ha eddig nem voltál jelen ezen a platformon jó eséllyel tudsz új ügyfeleket, piacot szerezni vállakozásod számára.
Se időd, se kedved nincs még egy dolgot a nyakadba venni? Mi megtesszük helyetted! Közelebb hozzuk cégedet a közönségedhez, hirdetéseket gyártunk, segítünk a marketing kampányod létrehozásában! Mutasd meg magad itt is, legyen teljes az online jelenléte a vállalkozásodnak!

Mindenkinek aki jelen van az elsődleges célja, hogy az első oldalra kerüljön a Google kereső listájában. Sajnos ez nem megy magától, és nem egyik napról a másikra. A weboldalakat bármilyen korszerű is, időről-időre felül kell vizsgálni, keresőoptimalizálni kell, hogy a Google-ban minél előrébb jelenjen meg a találati listán. Vizsgálni kell az oldal sebességét, a kép-szöveg arányt, a kulcsszó relevanciát, hogy csak egy pár dolgot említsek a sok közül. SEO csomagunkban Mi vállaljuk ezeket, és átfogó képet adunk számodra, hogy mik azok a dolgok amin változtatni kell. Természetesen nem csak megvizsgáljuk a weboldalad, ha kéred szolgáltatásunk kiterjed a keresőoptimalizálásra is! Keress bennünket, kerülj előrébb a listában!

Irodai Asszisztencia

Irodai Asszisztencia

Több mint
virtuális asszisztens szolgáltatás

  • Gépelés és szövegszerkesztés (papír és hanganyag alapján)
  • Word dokumentumok készítése és formázása (céges fejléc és lábléc megtervezése)
  • Pdf dokumentumok, okos űrlapok létrehozása
  • Táblázatok készítése
  • Adatrögzítés
  • Grafikonok készítése
  • Slideshow készítése
  • Videók vágása
  • Kiadványok szerkesztése

Egyéb Asszisztencia

Egyéb Asszisztencia

Több mint
virtuális asszisztens szolgáltatás

Karbantartás

Vállaljuk meglévő online felületednek karbantartását, legyen az weblap, instagram vagy facebook oldal.
Weblapodról teljes biztonsági mentést készítünk.

Könyvelés

Könyvelési anyagok összekészítése, rendszerezése a könyvelőnek történő átadáshoz.
Legyen online számla vagy papír alapú, vállaljuk a számláidnak a lejelentését a hatóság felé.

Személyi asszisztencia

Személyes asszisztensi feladatok teljeskörű ellátását is vállaljuk, legyen szó telefonos ügyeletről, naptár vezetéséről, találkozók szervezéséről, partneri kapcsolatok ápolásáról.