Hogyan segít egy

Virtuális Asszisztens

az élet és a munka közötti egyensúly megteremtésében?

A Perfekt Virtuális Asszisztens szolgáltatás segít megteremteni életedben a tökéletes egyensúlyt a munka és a magánélet között.

Perfekt Virtuális Asszisztens

Virtuális asszisztens segítségével a tökéletes egyensúly elérése

Magánélet? Mi az?

Sok vállalkozó húzza fel a szemöldökét arra a kérdésre, hogy létezik-e egyensúly magánélet és munka között. Hiszen ők azok, akik nem teszik le a tollat munkaidő végeztével, nem zárják be az irodaajtajukat, és mennek haza a családjukhoz. Ők magukkal viszik az irodát és a munkát mindenhová, még talán a hálószobába, vagy a gyerekszobába is. Hiszen az ő munkaidejük határozatlan.

De vajon jó-e így? Elérhető-e szüntelen munkával, 24 órás elérhetőséggel a hatékonyság legmagasabb foka, vagy pont, hogy kontraproduktivitást vált ki?

Szinte már nincs olyan coaching oldal vagy pszichológiával foglalkozó honlap a neten, mely ne közölne minimum egy oldalas cikket a munka és a magánélet egyensúlyának fontosságáról. Ezek az oldalak megpróbálnak különböző technikákat, tippeket ajánlani, amelyekkel elérhető egy bizonyos egyensúly, azonban nem mindenki tudja ezeket maximális mértékig, saját maga alkalmazni.

Itt jövünk a képbe mi.

A Perfektva Virtuális asszisztens segít Neked

elérni az optimális, személyre szabott egyensúlyt munkaidőd és magánéleted között.

Hogy hogyan?

Ígéretet teszünk arra, hogy levesszük a válladról a negatív stresszt.

Tudjuk, stressz nélkül nem élet az élet. Nem mindegy azonban, melyik stressznek van Rád leginkább hatása, ahogy az sem, melyikből mennyi nyomja a válladat.

A pozitív stressz motiválóan, energizálóan hat, aktivitásra késztet, míg a negatív stressz kimerít, elgyengít, végül pedig megsemmisít minket. Egy vállalkozó életében alapból is rengeteg stresszforrás van munkájából kifolyólag, ehhez adódnak még hozzá a különféle életszerepekből származó egyéb feszültségek (apa, férj, sportember stb.), melyek így összeadódva kihatnak mind a munkavégzés hatékonyságára, mind pedig magánéletére.

Ahhoz, hogy minden szerepünkben, vállalkozóként a munkában, férjként és apaként a családban a tőlünk telhető maximumot nyújtsuk, maximálisan jelen legyünk, szükség van az erőforrások, és az időkihasználás optimalizálására.

Virtuális asszisztens segítségével a tökéletes egyensúly elérése megteremtése
Akkor mégis miben tudunk segíteni?

A perfekt virtuális asszisztens szolgáltatással

abban tudunk Neked segítséget nyújtani, hogy pont azoktól a negatív stresszfaktorként jelen lévő tényezőktől „szabadítunk meg”, melyek feleslegesen terhelnek a mindennapi munkavégzése során. Ha csak az adminisztrációs terhekre gondolsz, ugye mennyi értékes időt visz el amúgy is drága idődből?

Amennyiben

a perfekt virtuális asszisztens szolgáltatást választod,

személyi asszisztencia szolgáltatásunkkal biztosítjuk Neked a lehetőséget, hogy kialakíthass egy olyan egyensúlyt munka és magánélet között, amilyet szeretnél, és amellyel garantáltan a maximumot tudod kihozni magadból, legyen szó bármelyik szerepkörről is.

Azt pedig, hogy melyek azok a rutinfeladatok, melyek elintézésére igényt tartasz, teljes mértékben Te határozod meg. Szolgáltatásunk teljes mértékben alkalmazkodik a Te igényeidhez.