Hogyan segít egy

Virtuális Asszisztens időt megtakarítani?

A Virtuális Asszisztens hetente egy eredményes napot takaríthat meg. Ezt az időt felhasználhatod több értékesítésre vagy több potenciális ügyféllel való kapcsolatfelvételre.

Perfekt Virtuális Asszisztens

Virtuális asszisztens pénzt spórol

Nem csak a pénz az, ami egy vállalkozásnak mindennél többet számít. A másik ugyanannyira létfontosságú tényező: az idő.

Az idő, melyből sokszor úgy tűnhet, egy nap túl kevés van.

A naponta végzendő rutinfeladatok miatt az érdemi munkára jutó idő kevesebb, ami azt eredményezheti, hogy a magánéletedből, a regenerációdra, pihenésedre szánt idődből kell elvonni. Ez sem Neked, sem pedig vállalkozásodnak nem tesz jót, hiszen, ha felborul az egyensúly, ha nem tudod magad kellőképpen kipihenni, az nagyobb stresszt ró Rád, ami által csökken a hatékonyságod, csökken a bevételed, és elkezdődik egy negatív spirál, melyből, bár ki lehet jönni, de minek kockáztatnád meg, ha egyszer van más megoldás?!

Mi a megoldás?

A virtuális asszisztensi szolgáltatásunk

pont ezeket a rutinfeladatokat veszi át, így garantálva Neked azt, hogy értékes idődet kizárólag olyan érdemi feladatokkal tölthesd, melyek a számodra létfontosságúak vállalkozásod produktivitásában.

Te Tudtad?

Egy szokásos 8 órás munkanapon az átlagos irodai dolgozó alig 3 órán át végez tényleges produktív munkát.

Tegyük fel, vannak már irodai dolgozóid, de egy rég várt megrendelés annyira leterheli őket, hogy az már a meglévő ügyfélkapcsolati minőségen is látszani fog.

Kitalálod, hogy felveszel még egy embert, aki majd segíti a csapatot, a felgyülemlett feladatok elvégzésében. A procedúra és az időráfordítás ebben az esetben is ugyanaz, mint hogyha Ő lenne az első akit felveszel, azzal a különbséggel, hogy az új alkalmazottnak nem csak számodra kell majd megfelelnie, hanem a már összeszokott csapat minden egyes tagjának is.

Ha ez az új kollégának nem sikerül, az a Te cégednek belső működési problémát eredményez. Hiszen innentől kezdve, nem a produktív munkavégzés lesz az első számú feladat, hanem a teamen belüli széthúzások kezelésével leszel elfoglalva. Ez a feszültség elvonja az időt és a figyelmet az új vevőszerzésről és csökken a kiszolgálás minősége a már meglévő ügyfeleknél is.

Egy virtuális asszisztens online dolgozik
Mivel mi,

virtuális asszisztensek

otthonról dolgozunk, nem kerülünk közvetlen kapcsolatba az egész teammel, így nyugodt lehetsz, hogy jelenlétünk semmilyen zavart nem okoz a team többi tagjánál.

Egy virtuális Asszisztens igénybevételével

nem csak a magánéleted és a munkád közötti egyensúlyt alakíthatod megfelelően, de érdemi feladataidra is több időt fordíthatsz.

Azt pedig, hogy melyek azok a rutinfeladatok, melyek elintézésére igényt tartasz, teljes mértékben Te határozod meg. Szolgáltatásunk teljes mértékben alkalmazkodik az Te igényeidhez.